Министър Димов ще открие конференция „Проблеми и решения за подобряване качеството на атмосферния въздух“

23 ноември 2017 | 12:04

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще открие конференцията „Проблеми и решения за подобряване качеството на атмосферния въздух“, организиран от МОСВ.

Във форума са поканени да участват Валери Симеонов, заместник министър-председател по икономическата и демографската политика, Ивелина Василева, председател на комисията по околната среда и водите при 44-то Народно събрание на Република България, Ивайло Московски, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Теменужка Петкова, министър на енергетиката, Бисер Петков, министър на труда и социалната политика, Емил Караниколов, министър на икономиката, Светлана Йорданова, заместник-министър на здравеопазването, Огнян Златев, ръководител на представителството на Европейската комисия в България, Калин Каменов, кмет на община Враца и член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България, и Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община.

Събитието ще се проведе утре, 24 ноември 2017 г. от 9:30 ч. в зала „Алфа“ в SOFIA EVENT CENTER, София, бул. Черни връх 100, Парадайз Център, ет.3.