Категории
Природа

Контролна дейност

Кратки отчети за контролната дейност на ДНП за 2018 г.

месец октомври

месец септември

месец август

месец юли

месец юни

месец май

месец април

месец март

месец февруари

месец януари

 

Кратки отчети за контролната дейност на ДНП за 2017 г.

месец декември

месец ноември

месец октомври

месец септември

месец август

месец юли

месец юни

месец май

месец април

месец март

месец февруари

месец януари

 

Кратки отчети за контролната дейност на ДНП за 2016 г.

месец декември

месец ноември

месец октомври

месец септември


месец август


месец юли


месец юни


месец май